Loading...

11. Mei 2022

Optikett onderdeel van Optimum Group™

Optikett, een specialist in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group. De huidige directie van Optikett, vertegenwoordigd door de heer D. Ostendorf, blijft in haar huidige functie binnen de organisatie.

De toevoeging van Optikett past goed binnen de Europese groeiambities van Optimum Group en zal de aanwezigheid van de Optimum Group in Duitsland aanzienlijk uitbreiden. Als onderdeel van de Optimum Group is Optikett in staat haar klanten beter te bedienen door middel van grotere capaciteit, een breder aanbod van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsproducten en een grotere leveringsbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale groep aan drukkerijen.

Toonaangevende speler in etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen
Voor Optimum Group versterkt de toevoeging van Optikett haar positie als toonaangevende speler in Duitsland en als specialist op het gebied van verscheidende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, waaronder bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, shrink sleeves, banderollen, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen. Met de toevoeging van Optikett bestaat Optimum Group nu uit 17 aangesloten bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij elke aangesloten onderneming een eigen product/marktcombinatie heeft.