Loading...

Druktechniek

In de farmaceutische industrie moeten etiketten makkelijk afneembaar zijn. Denk aan afwasbare labels. Voor iedere vraag, oppervlakte en omstandigheid heeft Optimum Group™ passende druktechnieken. En we testen nieuwe mogelijkheden uitvoerig.

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ faciliteert de perfecte druktechnieken voor uw vraag. Welke dat zijn, stemmen we samen af. Op elke oppervlakte drukken wij uw boodschap. We voorzien etiketten en verpakkingen van de juiste informatie voor uw segment, met aandacht voor het milieu. Zo leveren we aan de voedselindustrie, detailhandel en pharma.

Flexodruk, foliedruk, thermotransferdruk, offsetdruk, zeefdruk, boekdruk en digitale druk: onze druktechnieken. De mogelijkheden zijn schitterend en veelzijdig, en bieden de optimale oplossing voor uw vraag. De ene techniek is razendsnel en kostenbesparend bij grote oplagen. De andere kiest u om tegen lagere kosten en lagere oplagen te drukken. Of u gaat voor milieuvriendelijke opties op het gebied van druktechnieken, zoals bedrukte foliën van biologische materialen.

Welke techniek het beste bij uw vraag past, is puur maatwerk. Daarom achterhalen onze enthousiaste experts samen met u wat u precies zoekt. We brainstormen en adviseren. Vervolgens gaan we voor u aan de slag om tot de beste en groenste resultaten te komen.

Op diverse manieren werken we de etiketten af, zowel tijdens als na het drukken. We geven het iets extra’s mee. Denk aan een afwerking met meer glans voor de cosmetica-industrie. Of bescherm een etiket tegen omgevingsfactoren met een onzichtbare laminaatlaag. Andere afwerkingen zijn: perforatie voor het makkelijk openscheuren, vernis voor extra bescherming en cold- of hotfoil voor een glanzende folie en luxueuze uitstraling.

onze oplossingen

Industriële, permanente, transparante, weersbestendige of composteerbare etiketten: we leveren ze allemaal met kennis van de juiste druktechnieken. Wij voeren het ambt nog altijd tot in de perfectie uit, vanzelfsprekend volgens de eisen van ieder marktsegment en met de focus op duurzame sourcing, afvalreductie en recycling van verpakkingen.

bel met onze experts

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.