Loading...

Retail & E-commerce

Met de flexibele en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en etiketten van Optimum Group™ valt u op tussen de talloze andere producten binnen de Retail en E-commerce. Schakel ons in. We denken mee over creatieve manieren om uw etiketten en verpakkingen te produceren en te verduurzamen, met behoud van continuïteit en flexibiliteit gedurende het fulfilmentproces.

Beverages

Oplossingen voor Retail & E-commerce

Dagelijks komen de meest uiteenlopende goederen aan u voorbij. U wilt dat die met het grootste gemak verzonden worden. Allemaal met een eigen etiket. Bij Optimum Group™ zetten we de perfecte druktechnieken in voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We leveren flexodruk, foliedruk, thermal transfer en digitaal drukwerk. Ook de afwerking verschilt; bijvoorbeeld met perforatie, zodat een gedeelte van het label gemakkelijk afgescheurd kan worden.

meer over onze druktechnieken

Voorspellen hoeveel consumenten die ene jurk kopen in de winkel. Of een bepaald product online bestellen. Dat is niet tot achter de komma te voorzien. Kies voor Optimum Group™ als partner. Wij leveren met een hoog servicelevel vanuit verschillende productielocaties. Zo komen we moeiteloos de voorraadafspraken na en spelen we flexibel in op voorraadveranderingen.

lees meer over onze leveringszekerheid

Tegenwoordig staat duurzaamheid bij consumenten hoog op de agenda. Ze willen graag veel en snel bestellen, maar wel de ecologische voetafdruk verminderen. Door te kiezen voor onze milieuvriendelijke verpakkingsopties speelt u in op die behoefte. Denk aan composteerbare, biologisch afbreekbare etiketten. Andere opties zijn linerless of ‘dunnere’ RAF NXT-etiketten: u haalt meer etiketten van een rol en bespaart afval. Optimum Group™ biedt functionele, milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen om duurzaamheidswensen van klanten te vervullen.  

Optimum Group™ innoveert en blijft groeien. Met de grootste productiecapaciteit van de Benelux spelen we in op toekomstige marktwensen. De vraag naar verduurzaming en slimmere innovaties beantwoorden wij met onze verpakkingsoplossingen en etiketten. Met een consistent oog op de toekomst blijven we vooroplopen. Bovendien spelen we in op de behoefte van retail en e-commerce.

meer over verduurzaming

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.