Loading...

Cosmetics

In een marktsegment voor uiterlijk en verzorging kunnen verpakkingen en etiketten niet onopgemerkt blijven. Wij zijn marktleider in flexibele verpakkingsoplossingen en etiketten. We zoeken bij iedere verandering naar een passende en milieuvriendelijke manier van werken. En wat dat betreft weten we als geen ander wat belangrijk is binnen het segment.

Beverages

Oplossingen voor Cosmetics

In de cosmeticabranche zijn labels belangrijk voor de uitstraling van een merk. Een hoogwaardig etiket op een verpakking voor een mascara of poeder is onmisbaar. Het straalt luxe en verzorging uit. Met onze groene verpakkingen speelt u ook in op de roep vanuit consumenten om milieubewust te produceren. Optimum Group™ levert het totaalconcept. Onze experts brainstormen mee over innovatieve en duurzame oplossingen, en ze testen om zeker te weten dat uw verpakkingsoplossing geschikt is.

onze oplossingen

Ruimtegebrek is een veelvoorkomende uitdaging binnen de cosmeticabranche. Een hoop informatie moet op een kleine oppervlakte terechtkomen, vaak in meerdere talen en met waarschuwingsteksten, zoals over de houdbaarheid. Meerlaagse etiketten zijn hiervoor uitermate geschikt. Zo voldoet u aan de juiste wet- en regelgeving, en behoudt u de verzorgde uitstraling van het product. Ook houdt u rekening met het milieu gelet op onze duurzame opties, zoals biologisch papier en milieuvriendelijke inkt.

onze meerlaags etiketten

De vraag om duurzame producten wordt steeds dringender in de cosmeticabranche. Groene make-upproducten maken hun opmars. Optimum Group™ is koploper als het aankomt op duurzame verpakkingen en etiketten. Wij adviseren u over duurzame oplossingen. Denk aan materiaalreductie tijdens het productieproces of aan milieuvriendelijke etiketten.  

wij adviseren u graag

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.