Loading...

Succesverhalen

Vind Optimum Group™ in talrijke segmenten.

Ontelbaar veel mogelijkheden

Segment-afhankelijk maatwerk

Optimum Group™ Max. Aarts levert 100% recyclebare verpakkingsoplossingen voor de groente- en fruitverpakkingen van Starpack, het verpakkingsbedrijf van Group A. De Witte.

lees meer

Optimum Group™ Belona heeft Ravenwood labels aangedragen als duurzame verpakkingsoplossing voor de skinverpakkingen van de Natuurvlees producten van Slagerij Kaldenberg.

lees meer

Smaakje, leverancier van verschillende soorten koffiesiroop met een eigen Nederlandse tint, wil uniek zijn met haar oer-Hollandse siropen, die ook heerlijk te combineren zijn in thee, cocktails, taartens, smoothies & milkshakes.

lees meer

Jac van den Oord Potatoes, leverancier van een divers assortiment aardappels voor de Nederlandse en internationale markt, wil de consument aansporen om alles uit de aardappel te halen.

lees meer

Den Berk Délice, een Belgische teler van smaaktomaten, heeft een nieuwe stap gezet in de transitie van plastic- naar kartonverpakkingen.

lees meer

Oplossingen voor ieder segment

Duurzaam drukken en groene materialen

Meer etiketten drukken, op minder rol of linerless. Met milieuvriendelijke inkt en dunnere basismaterialen kenmerken we onze duurzame etiketten.

lees meer

De druktechnieken van Optimum Group™

Optimum Group™ levert de perfecte druktechnieken voor uw vraag. Welke dat zijn, stemmen we samen af.

lees meer

Leveringszekerheid start met beschikbaarheid

Optimum Group™ levert etiketten en verpakkingsmateriaal. Een klein onderdeel van uw product of dienst, maar een fundamentele schakel in het productieproces.

lees meer

Optimum Group™ zet zich optimaal in

Ieder marktsegment heeft zijn eigen uitdagingen. Als partner van onze opdrachtgevers denken we altijd mee in oplossingen, en testen we uitvoerig.

lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.