Loading...

Banderol

Optimum Group™ Max. Aarts levert 100% recyclebare verpakkingsoplossingen voor de groente- en fruitverpakkingen van Starpack, het verpakkingsbedrijf van Group A. De Witte.

Group A. De Witte

Group A. De Witte is een internationale groothandelsorganisatie in groenten, fruit en exoten die in de voorbije jaren is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Europese fruitmarkt.

Verpakkingsvraagstuk

Duurzaamheid was de leidraad voor fruitgroothandel Group A. De Witte. Om in te spelen op de wens van supermarkten naar milieuvriendelijkere fruitverpakkingen was Group A. De Witte op zoek naar een volledig op papier gebaseerde verpakkingsoplossing voor de kartonnen verpakkingen van haar producten.

Optimum Group™ Max Aarts heeft de papieren banderol aangedragen als 100% recyclebare verpakkingsoplossing voor de kartonnen verpakkingen van Group A. De Witte.

"De nieuwe verpakking kan voor veel verschillende producten gebruikt worden. We hebben al veel positieve reacties ontvangen van onze klanten en zien zeker toekomst voor deze duurzame manier van verpakken."

Alexander van Orsheagen, Marketing Communicatie Manager van Group A. De Witte

Aanpak Optimum Group™ Max. Aarts

Op basis van de productverpakkingen van Group A. De Witte is er door de studioafdeling van Optimum Group™ Max. Aarts een technische werktekening gemaakt. Nadat het benodigde artwork werd aangeleverd is er door Optimum Group™. Optimum Group™ Max. Aarts een drukproef gemaakt en zijn de ontwerpen definitief gemaakt. Tot slot is Optimum Group™ Max. Aarts begonnen met de productie van de banderollen.

Eindresultaat

Door het aanbrengen van de papieren banderol op de kartonnen verpakkingen is er gekozen voor een ecologische en chique verpakkingsoplossing. De gehele verpakking kan na gebruik als oud papier worden weggegooid. Bovendien staat alle product essentiële informatie op de banderol. Hierdoor is er geen etiket meer nodig en ontstaat er minder verpakkingsafval gedurende het verwerkingsproces. Samen met Group A. De Witte dragen we structureel bij aan een duurzame toekomst.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.