Loading...

Onze banderol

Een innovatieve verpakkingsoplossing om je product onder de aandacht te brengen

De verpakkingsrevolutie is hier met onze banderolleerband. Het is niet alleen een prachtig label, maar brengt de juiste boodschap over aan uw publiek.

Packaging 100% personalizado
Service op maat voor uw bedrijf
Entrega rápida y segura garantizada
Hoge leverbetrouwbaarheid
Líderes en sostenibilidad
Leiders in duurzaamheid

Het alternatief voor een traditioneel etiket

De op maat gemaakte banderollen zijn beschikbaar in alle sectoren. Ken je alle voordelen al?

El 90% de la información que procesamos es visual

Duurzaam en recyclebaar materiaal

Kosten- en materiaalbesparingen

360 graden bedrukken

100% naar jouw design

Neem contact op met onze specialisten

Waarom banderolleren?

De banderol is een populaire keuze. Door zijn veelzijdigheid en sterkte is het geschikt voor verschillende soorten producten.

  1. Milieuvriendelijk: Onze banderollen zorgen voor een milieuvriendelijke verpakking door gebruik te maken van recyclebare en composteerbare materialen, en ze zijn bovendien FSC®-gecertificeerd.

  2. Aangepaste Verpakkingsoplossingen: Wij passen onze verpakkingsoplossingen aan op uw producten.

  3. Sterk Merkimago: Versterk uw merkimago en verhoog uw verkoop met een 100% costumized banderol. Uw verpakking zal opvallen en niet onopgemerkt blijven op elk schap.

  4. Volledige Controle: U heeft de beslissende zeggenschap over de informatie die op uw gepersonaliseerde productbanderol wordt weergegeven. Pas de grootte van de banderol aan naar wens.

Banderolleren, de trend in de verpakkingsindustrie

Duurzaam verpakkingsmateriaal

De keuze van het verpakkingsmateriaal is een belanrijke stap. De banderol is veelzijdig en duurzaam, ideaal om je merk onder de aandacht te brengen op een zo milieuvriendelijke manier. Het is een verbruiksartikel dat voldoet aan de huidige regelgeving voor verpakkingen, zoals de afvalwet die het gebruik van plastic bestraft.

100% naar jouw wens

Wordt uw merk niet opgemerkt? Voegt de verpakking die u momenteel gebruikt geen waarde toe aan uw producten? Dankzij de banderolleerband, Multi-band en andere verpakkingsoplossingen kunt u een verpakking op maat krijgen die volledig is afgestemd aan elk van uw producten.

Waarom zijn wij uw ideale verpakkingspartner?

Samen bieden we je een complete en hoogwaardige service.

Branding by Banding is ontstaan uit de samenwerking tussen Bandall, officiële distributeurs van Bandall banderolleermachines, en Optimum Group™ Max Aarts, specialisten in UV- flexografische rotatiedruk. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u een complete verpakkingsoplossing bieden waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt.

Klaar om uw verpakking te transformeren?

Onze specialisten staan klaar om aan uw behoeften te voldoen en u de beste oplossing voor uw product te bieden. Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.