Loading...

Labels op maat voor alle soorten producten

We helpen je op te vallen in de winkel

Optimum Group™, uw partner in innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen op maat. Ontdek hoe wij uw producten transformeren met unieke verpakkingen aangepast aan uw behoeften.

Packaging 100% personalizado
100% op maat gemaakte label
Líderes en sostenibilidad
Leiders op het gebied van duurzaamheid
Entrega rápida y segura garantizada
Snelle en veilige levering gegarandeerd

90% van de informatie

die we verwerken is visueel

Mensen verwerken afbeeldingen veel sneller dan tekst en daarom is een gepersonaliseerde verpakking cruciaal bij de aankoopbeslissing. Bij Optimum Group™ werken we eraan om van uw producten de eerste keuze van de consument te maken.

El 90% de la información que procesamos es visual

Duurzaam en recyclebaar materiaal

Kosten- en materiaalbesparingen

360 graden bedrukking

100% naar jouw wensen

Ik wil met een specialist in contact komen

33% van aankoopbeslissingen zijn gebaseerd op verpakking

Daarom wordt elk van onze duurzame verpakkingsoplossingen gekenmerkt door zijn respect voor het milieu, zijn veelzijdigheid om zich aan te passen aan elk product en elke sector, en de mogelijkheid tot personalisatie.

  • Met de banderolleerbanden met een bedrukkingscapaciteit van 360º kunt u uw verpakking volledig personaliseren.
  • Als u ruimte nodig hebt, heeft u met de Multi-Band® dit probleem opgelost met een milieuvriendelijke verpakking.
  • Onze verpakkingstapes geven u de mogelijkheid om uw product veilig te houden en toch op te vallen in de markt.

Bij Optimum Group™ labelen we niet alleen uw producten; we zijn toegewijd aan het verbeteren van hun aantrekkingskracht voor de consument en het stimuleren van uw verkoop, omdat we weten dat het uiterlijk van het product en de verpakking een cruciale rol spelen bij de aankoopbeslissing.

Het strategische belang van op maat gemaakte en duurzame labels

Prikkel uw publiek

In een verzadigde en milieubewuste markt worden op maat gemaakte en duurzame verpakkingen een cruciale onderscheidende factor. Meer dan alleen een eenvoudige label, creëert een gepersonaliseerd label een unieke klantervaring in elke fase, vanaf het moment dat het product de handen van de klant bereikt totdat ze het openen; het creëren van een emotionele band met het merk. Tegelijkertijd voldoen we bij Optimum Group™ aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame labels en flexibele verpakkingen en voldoen we aan de regelgeving.

Verbeter je merkimago

Door een goed verpakkingsontwerp te combineren met milieuvriendelijke verpakkingen valt uw merk niet alleen op in de markt, maar toont u ook bedrijfswaarden zoals milieubewustzijn waar moderne consumenten rekening mee houden. In deze balans tussen individualiteit en verantwoordelijkheid worden op maat gemaakte verpakkingen een strategisch hulpmiddel dat niet alleen producten beschermt, maar ook een duurzame en aantrekkelijke merkidentiteit opbouwt.

Waarom kiezen voor Optimum Group?

Klaar om uw merk te promoten met een gepersonaliseerde verpakking?

Begin vandaag nog met het transformeren van uw verpakking door dit formulier in te vullen. Ons team zal contact met u opnemen om meer te weten te komen over uw geval en u de beste verpakking op maat te leveren.