Loading...

15. Maart 2024

Bezoek ons op Empack 2024 | Gorinchem

9 t/m 11 april 2024 komt de top van de verpakkingsindustrie weer samen op de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux. Ook wij zijn weer van de partij! EMPACK zal plaatsvinden in Gorinchem. Wij heten u van harte welkom op onze stand D140

Klik hier voor gratis registratie.

Optimum Group: Samen op weg naar een duurzame toekomst

Als een vooraanstaande speler in de markt van zelfklevende en flexibele verpakkingsoplossingen, staat Optimum Group op de voorgrond van de huidige duurzaamheidsbeweging. Met onze focus op "Design for Recycling" streven we ernaar onze klanten te begeleiden naar een groenere toekomst. 

Van 9 tot 11 april zullen we onze nieuwste innovaties en duurzame verpakkingsoplossingen presenteren op Empack in Gorinchem. Deze gelegenheid biedt ons de kans om ons brede assortiment aan groene producten en diensten te demonstreren, inclusief het gebruik van duurzame materialen zoals Optimum Green en onze baanbrekende Greenliner. Hiermee kunnen we de ecologische impact van verpakkingen aanzienlijk verminderen.

Een one-stop-shop voor duurzame verpakkingen

De snel evoluerende wetgeving en veranderende consumentenverwachtingen op het gebied van duurzaamheid maken het herzien van verpakkingsstrategieën urgenter dan ooit. Optimum Group biedt diepgaande expertise en vooruitstrevende oplossingen die niet alleen voldoen aan actuele eisen, maar ook organisaties voorbereiden op toekomstige uitdagingen. Onze groepsdynamiek stelt ons in staat om een one-stop-shopping-ervaring te faciliteren, met alle benodigde technieken, waardoor we een unieke marktpositie innemen.

Wij staan klaar met op maat gemaakte adviezen voor design for recycling

Bezoek Optimum Group op stand D140 om te zien hoe wij significante waarde kunnen toevoegen aan de strategie voor duurzame verpakkingen.

Vraag uw gratis kaarten op!

Op maat advies voor duurzame verpakkingen

We begrijpen dat veel organisaties de mogelijkheden en vereisten van design for recycling nog niet volledig doorgronden. Daarom staan we klaar met op maat gemaakte adviezen om deze informatiekloof te dichten. Onze specialisten begeleiden klanten door de complexiteiten van duurzame verpakkingen, van materiaalselectie tot ontwerp, om te garanderen dat hun verpakkingen niet alleen recyclebaar zijn, maar ook competitief.

Ontdek onze nieuwste innovaties

We nodigen alle bezoekers van de Empack-beurs van harte uit om onze stand D140 te bezoeken tijdens Empack 2024, waar we onze nieuwste innovaties in duurzame verpakkingen zullen presenteren. Dit biedt een perfecte gelegenheid om direct in contact te komen met onze experts, inzicht te krijgen in de laatste industrietrends, en te ontdekken hoe bedrijven kunnen profiteren van onze marktleidende oplossingen.

Op weg naar een duurzamere toekomst

Optimum Group kijkt ernaar uit om samen met onze klanten te werken aan een duurzamere toekomst. Bezoek onze stand D140 tijdens Empack 2024 en ontdek hoe wij significante waarde kunnen toevoegen aan uw strategie voor duurzame verpakkingen. Laten we samen stappen zetten richting een wereld waarin duurzaamheid centraal staat.