Loading...

19. Januari 2022

Etiket Schiller onderdeel van Optimum Group™

Optimum Group™ Etiket Schiller, een specialist in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group™. De huidige directie van Optimum Group™ Etiket Schiller blijft in haar huidige functie binnen de organisatie.

De toevoeging van Optimum Group™ Etiket Schiller past goed binnen de Europese groeiambities van Optimum Group™ en zal de aanwezigheid van de Optimum Group™ in Duitsland aanzienlijk uitbreiden. Als onderdeel van Optimum Group™ is Optimum Group™ Etiket Schiller in staat haar klanten beter te bedienen door middel van grotere capaciteit, een breder aanbod van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsproducten en een grotere leveringsbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale groep aan drukkerijen.

Toonaangevende speler in etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen
Voor Optimum Group™ versterkt de toevoeging van Optimum Group™ Etiket Schiller haar positie als toonaangevende speler in Duitsland op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, waaronder bedrukte en blanco zelfklevende etiketten, tapes, shrink sleeves, banderollen, meerlaagse etiketten en flexibele verpakkingen. Met de toevoeging van Optimum Group™ Etiket Schiller bestaat Optimum Group™ nu uit 16 aangesloten vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij elke aangesloten onderneming een eigen product/marktcombinatie heeft.