Loading...

31. Maart 2023

HP-ETIKETT onderdeel van Optimum Group™

De specialist in de productie van zelfklevende etiketten, HP-ETIKETT, wordt onderdeel van het Optimum Group-platform. Het management van HP-ETIKETT blijft binnen de organisatie behouden.

De overname van HP-ETIKETT past goed bij de Europese groeidoelen van Optimum Group en zal de aanwezigheid van Optimum Group in Duitsland aanzienlijk vergroten. Als onderdeel van de Optimum Group kan HP-ETIKETT zijn klanten beter bedienen door hogere capaciteit, een breder assortiment aan zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen, en een hogere leveringsbetrouwbaarheid als onderdeel van een internationale drukkerijgroep.

Leider in etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen
Met de overname van HP-ETIKETT breidt Optimum Group zijn aanwezigheid in Duitsland uit en versterkt zijn positie als toonaangevende leverancier van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen in Noordwest-Europa, met name van speciaal etiketten, maar ook van bedrukte en onbedrukte zelfklevende etiketten, linten, krimpslangen, banderollen, meerlagige etiketten en flexibele verpakkingen. Met de toetreding van HP-ETIKETT bestaat Optimum Group nu uit 19 ledenbedrijven in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Lees hier het volledige persbericht.