Loading...

30. Juni 2022

LABELCO A/S onderdeel van Optimum Group™

LABELCO A/S, een etikettendrukkerij centraal gelegen in Jutland (Denemarken) en specialist in de productie van zelfklevende etiketten, wordt onderdeel van Optimum Group. De huidige directie van LABELCO A/S, vertegenwoordigd door de heer O.D. Mikkelsen, blijft in haar eigen functie binnen de organisatie.

De toevoeging van LABELCO A/S past goed binnen de Europese groeiambities van Optimum Group en zal de aanwezigheid van Optimum Group in Denemarken aanzienlijk vergroten. Met de overname van 100% van de aandelen van de etikettendrukkerij LABELCO A/S verwerft Optimum Group een concurrentiële speler met grote internationale klanten die extra focus leggen op voedselveiligheid. LABELCO A/S is één van de weinige drukkerijen in Denemarken die in het bezit is van de Britse BRCGS voedselveiligheid certificering.

Toonaangevende speler in etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen
Optimum Group versterkt door de toevoeging van LABELCO A/S haar positie als toonaangevende speler in Denemarken en als specialist op het gebied van etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen. Met de toevoeging van LABELCO A/S bestaat Optimum Group nu uit 18 aangesloten bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, waarbij elke aangesloten onderneming een eigen product-marktcombinatie heeft. Lees hier het volledige persbericht.