Loading...

Ravenwood Linerless Labels voor uw AGF-verpakking

Een Ravenwood label als deksel gebruiken voor uw AGF-verpakking? Dat kan! Bij Optimum Group produceren wij een verpakkingsoplossing die duurzamer is dan de hedendaagse groente en fruit verpakkingen; de Linerless Fruit Lid. Een AFG- verpakking voorzien van de linerless fruit lid Ravenwood label is dé perfecte verpakking om herkenbaarheid in het schap te creëren en resulteert dan ook in een handzame verpakking met luxe uitstraling, die bovendien ook erg duurzaam is.

Den Berk Délice en Optimum Group

Den Berk Délice, een Belgische teler van smaaktomaten, heeft een nieuwe stap gezet in de transitie van plastic- naar kartonverpakkingen. Na het succesvolle project met Ravenwood labels bij collega Tomeco is Den Berk Délice geïnspireerd geraakt om ook te kiezen voor de Ravenwood verpakkingsoplossing van Optimum Group voor haar Miss Perfect tomaten. Den Berk Délice heeft net als Tomeco een Ravenwood machine aangekocht om de tomaten volledig machinaal te kunnen verpakking met de linerless Fruit lid Ravenwood labels.

Verpakkingsvraagstuk

Het verpakkingsvraagstuk van Den Berk Délice hield in, dat zij op zoek waren naar een monoverpakking met ruimte om te kunnen communiceren naar de consument waarbij het product (de Miss Perfect smaaktomaat) voldoende zichtbaar blijft. Daarnaast moest de verpakking ook machinaal gedraaid kunnen worden. De Linerless Fruit lid Ravenwood labels van Optimum Group zijn de gepaste oplossing voor dit verpakkingsvraagstuk.

Aanpak Optimum Group™

Optimum Group heeft de Linerless Fruit lid Ravenwood aangedragen als duurzame verpakkingsoplossing voor de Miss Perfect tomaten van Den Berk Délice. De keuze voor Ravenwood labels komt voort uit het feit dat deze labels met een snelheid van tussen de 50 tot 70 labels per minuut aan te brengen zijn op de kartonnenverpakkingen van de Den Berk Délice tomaten. De Linerless Fruit lid Ravenwood labels bevatten zoals het woord “Linerless” al omschrijft geen liner of rugpapier waardoor er tot wel 40% meer etiketten per rol worden aangebracht en aanzienlijk minder afval ontstaat gedurende het productieproces, omdat zelfs het stansafval recyclebaar is.

Eindresultaat

Door de keuze voor de Linerless Fruit lid Ravenwood labels van Optimum Group als verpakkingsoplossing voor de Miss Perfect tomaten van Den Berk Délice is er gekozen voor een duurzame, aantrekkelijke en chique informatiedrager die ook nog eens snel aan te brengen zijn. Bovendien draagt de Ravenwood verpakkingsoplossing van Optimum Group bij aan de verlaging van koolstofemissies, omdat er minder transport-, arbeids- en storagekosten zijn.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze experts staan voor u klaar.